Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Lasek herstel verloopt goed

Door Bianca Lamers op 19 januari 2005

Ik ben donderdag 25 november 2004 gelazerd geworden. Hiervoor ben in naar de firma Medicosmo gegaan in Geleen. Ze rijden dan met je naar Tongeren. Ik heb een andere methode gekregen dan was gezegd (Lasek ipv Lasik). Ik was heel erg nerveus maar in de kliniek krijg je een tablet om rustig te worden waarna alles nog eens wordt nagekeken. Je moet ook een toestemmingformulier invullen. Dan krijg je een jas aan, iets op je hoofd en om je voeten en dan mag je gaan liggen. Je ziet niet een straal maar lampjes knipperen. Het ruikt wat verbrand, maar dat valt allemaal reuze mee. Ben vrijdag op nacontrole geweest. Ik had geen pijn maar zag alleen heel erg wazig. In Geleen is het allemaal wat chaotisch maar in de kliniek in Tongeren is alles heel erg professioneel. Je hoeft niet via Medicosmo te gaan, je kunt ook rechtstreeks terecht in Tongeren. Het is dan ook goedkoper

Zelf dacht ik dat de herstelperiode van de Lasek methode 2 weken zou duren. Zo stond het ook in de informatieboekjes. Ik heb me dus grote zorgen gemaakt dat er iets was misgegaan omdat ik heel lang heel wazig bleef zien. De herstelperiode heeft bij mij 1 maand geduurd.

Eigenlijk zou ik de week erna aan het andere oog gelazerd worden. Omdat ik kantoorwerk doe en mijn ogen nodig heb, hebben we besloten om het uit te stellen tot in het nieuwe jaar. Als ik dus de week erna zou zijn gelazerd had ik mijn werk niet kunnen hervatten. Op 13-01-05 ben ik aan het tweede oog gelazerd. Het andere oog was voor 100 % hersteld. Aan dit oog heb ik 2 dagen veel pijn gehad, met branderigheid en tranen. Ik heb daarvoor pijnstillers gekregen. Nu heb ik helemaal geen last meer van dat oog. Nu ben ik nog nog herstellende.