Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Laseren aan 1 oog bij eye-Q-vision ook een succes!

Door Barend van Maanen op 3 februari 2008
Op 6 december heb ik een laserbehandeling ondergaan aan 1 oog. Ik had -2.25 en dat is nu zo goed als weer normaal. De behanling is mij erg meegevallen. De behandelend arts, dhr Versteeg, neemt alle tijd voor de voorlichting en voert de behandeling deskundig uit.
Waarom aan één oog? Met mijn andere oog kan ik nu rustig blijven lezen zonder bril, anders had ik gelijk een leesbril nodig.
Onder normale omstandigheden functioneert alles goed ( wat wonderlijk, dat de ogen afzonderlijk hun werk goed doen!).
Onder moeilijke omstandigheden ( tennissen in een tennishal) doe ik even een daglens in van -1.75 en dat werkt voor dat momet ook goed.

Eye-q-vision is een aanrader wat mij betreft!

Groeten,
Barend van Maanen, 55 jaar.