Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Laseren geslaagd met 60 jaar

Door Francis M Roberts op 8 april 2008

Ik was van plan naar Turkije te gaan om mijn ogen te laseren, wat steeds werd uitgesteld, totdat ik een aantrekkelijke aanbieding in een blad zag staan.

Ik mailde ernaar en werd een afspraak gemaakt. Mij werd na onderzoek gevraagd of ik het erg vind een bril op te zetten om te lezen, ja, om te lezen zei ik. Ja lezen van een krantje b.v. dus kleine letters. Ik vond dat niet erg daar ik niet de hele dag dus een (lees-)bril op zou hebben.

Na het laseren kon ik prima zien. Wel had ik s avonds pijn maar met de medicijnen en goed slapen ging het mij de volgende dag beter. Kan 90% zien na het laseren; ben dus tevreden vanwege mijn leeftijd. Zie niet erg duidelijk op mijn mobiel de krant wel.

Heel vriendelijk personeel in het Eye-Q-Vision kliniek te Amstelveen van Dr. Versteeg. Mijn inziens aan te raden!