Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Lasik behandeling Eye-Q-Vision

Door Hans Scheurwater op 18 november 2006
Gaarne wil ik iedereen op de hoogte brengen van het feit dat ik perfect gelazerd ben door dr versteeg van het behandelcentrum EYE-Q-ViSION te Amstelveen.

Gedurende 35 jaar lang bril/contactlensdragend te zijn geweest heeft dr versteeg kans gezien mijn ogen zo te behandelen dat ik nu geheel zonder bril zowel veraf als dichtbij(lezen) zonder enig hulpmiddel kan uitvoeren.

De deskundigheid en het vertrouwen die deze organisatie uitstraalt is zeer belangrijk als klant om te ervaren.
Een goede en eerlijke voorlichting maakt het mogelijk dat je een juiste keus kunt maken.

Garanties vooraf voor het slagen van een behandeling van welke aard dan ook kunnen nergens gegeven worden(weefsel kan altijd anders reageren dan we veronderstellen te weten) Maar het individueel bepalen wat je beste kansen zijn op succes worden erg goed met je door gesproken.

Het is altijd heel makkelijk om de zaak negatief te belichten en dan te wijzen naar b.v slechte voorlichting etc , maar ook de patient heeft een eigenverantwoordelijkheid.

Mijn ervaring met Eye-Q-Vision is zeer positief.