Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Lasik bij Care-vision Den Haag

Door Stephanie op 22 mei 2008

15-05-2008: Lasik lasering bij Care-vision Den Haag.

Ik ben nu een week geleden geholpen door Dr. Ramratten en ik zie super goed! Na een maand is er pas een optimaal resultaat, dus het kan alleen nog beter worden. Ik heb wel droge ogen, dus ik moet vaak oogdruppels in doen.

Ik was eigenlijk bijna niet zenuwachtig, de dag van de lasering, en na de kalmeringstabletten die ik kreeg, al helemaal niet meer. Ik was een beetje bang voor de pijn na de behandeling, maar ik heb 1 uurtje last gehad van traan ogen en een beetje branderig, maar ik heb helemaal geen pijn gehad. Ik ben prima geholpen door alle medewerkers bij Care-vision in Den Haag.

Ik heb gewoon het gevoel dat ik mijn lenzen nog steeds in heb. Het is echt onbegrijpelijk dat dat verholpen kan worden door een lasering van 10 minuutjes. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Dus als je twijfelt, gewoon doen!

Liefs, Stephanie.