Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Leesbril weg door Lasek Visionclinics

Door Jose Agema op 31 oktober 2007

Op 11 oktober jl. zijn mijn ogen met Lasek gelaserd bij VisionClinics in Amsterdam. Ik had L + 1,50 en rechts + 2,.50 en daarnaast nog een dikke leesbril. Maar ja, ik word dan ook binnenkort 59......

De behandeling viel mee, de uren nadien waren minder maar dat was bekend. Ik heb er overigens minder pijn van gehad dan ik dacht.

Het is nu bijna 3 weken verder en ik heb al die tijd behoorlijk wazig gezien. Zo af en toe heb ik gebeld en konden de medewekers me geruststellen dat er niets aan de hand is. 4 dagen geleden ontdekte ik "s morgens vroeg dat mijn linkeroog ineens scherper zag en dat werd steeds beter. Het rechteroog bleef nog achter, misschien wel omdat het verwijderen van de bandagelens gevoelig was en het wondje toen nog niet helemaal dicht. Inmiddels is er nog niet veel veranderd in dat oog maar dankzij de mogelijkheid om via Ooglasertrefpunt.nl ervaringen van anderen te lezen, heb ik goede hoop op herstel. Ik zie nog rechts nog steeds dubbel, kan alles te maken hebben met het herstel van de losgeweekte epitheellaag op het oog. Lezen en foutloos e-mailen gaat nog niet gemakkelijk.

We "zien" het wel, ik mag overmorgen even tussendoor langskomen en ik zal zeker laten weten hoe dat afloopt. Maar ik ben nu al blij dat ik niet steeds naar (zonne) brillen, lees(zonne)brillen in alle kleiuren en sterktes hoef te zoeken en altijd kwijt ben en dat ik vooral van mijn lenzen af ben!!!! Ik raad iedereen aan om de bril voor altijd te verbannen.

Update 1-11-07:
Ik zou nog terug komen op mijn verhaal van 31 oktober jl. Overigens wil ik er wel op wijzen dat ik t.z.t. waarschijnlijk NIET van mijn leesbril af kom, alleen van mijn "vaste bril" cq lenzen. Maar het kan nog best lang duren voordat ik weer een simpel leesbrilletje in mijn tas moet stoppen. Ik ben er vantevoren met nadruk oo gewezen dat dit niet uitgesloten is.

Vanmorgen heb ik een extra  controle gehad, mijn linkeroog gaat in de verte uitstekend, dichtbij moet nog wat herstellen en het rechter oog, dat nog steeds dubbel ziet, herstelt gewoon een stuk trager. Jammer voor mij, naar het ziet er allemaal goed uit en het is een kwestie van de geduld, geduld en nog eens geduld. Als het anders zou lopen laat ik dat nog wel weten, voorlopig heb ik nog steeds alle vertrouwen!