Linkeroog decentraal gelaserd, maar elders verholpen

Door Bart op 8 november 2013

Ik heb in november 2012 een intralasik met wavefront behandeling gehad bij visusoogkliniek in Rotterdam. In mijn linkeroog kreeg ik erg last van een spookbeeld/schaduw. Ik ben verschillende keren teruggeweest voor controle in Rotterdam, waar mij werd verteld dat dit nog wel zou bijtrekken.

9 Maanden na de behandeling had ik nog altijd last van deze klacht. Ik heb toen een second opinion laten uitvoeren bij Dr. Vryghem in Brussel. Uit dit second opinion kwam naar voren dat ik in mijn linkeroog decentraal gelaserd was.

Ik heb visusoogkliniek geconfronteerd met de scan waaruit bleek dat ik in mijn linkeroog niet goed behandeld ben. Maar volgens visusoogkliniek was dat geen goede scan. Volgens visusoogkliniek viel het probleem allemaal wel mee en hebben ze geen fout gemaakt, weliswaar was het rechteroog mooier gelaserd dan het linkeroog, maar viel het linkeroog wel binnen de marge. Om mijn klachten te verhelpen adviseerde visusoogkliniek om pupil verkleinende druppels te gaan gebruiken.

Ik was het hier niet mee eens en heb besloten mij te laten herbehandelen bij Dr. Vryghem in Brussel. Ik ben met veel succes door Dr. Vryghem herbehandeld aan mijn linkeroog. Mocht je niet tevreden zijn na een laserbehandeling en niet serieus genomen worden door de kliniek waar je je ogen hebt laten laseren, dan raad ik je aan een afspraak te maken bij Dr. Vryghem!