Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Magnefique..

Door Anke Willems-Jehne op 21 december 2011
Magnefique..
Tijdens de voorbereidingen en de uitgebreide prettige gesprekken met Dr. Nijs van Oogkliniek Maasmechelen (Belgie) zijn eventuele nadelige gevolgen van het ooglaseren uitgebreid besproken.
Natuurlijk was het spannend om de beslissing te nemen... het gaat om je OGEN.......

Afgelopen week heb ik weer een controle gehad. Uiteraard werd mijn zicht getest. Omdat ik geen klachten had en mijn zicht mijns insziens prima, was ik aangenaam verrast over het feit dat mijn zicht nu zelfs 150% is. Zonder problemen kon ik alles lezen. Ook mijn arts was aangenaam verrast.

Inmiddels hebben enkele vrienden en kennissen de weg naar de kliniek van Dr. Nijs gevonden. En allemaal met een tevreden resultaat. Ik zelfs met 50% extra resultaat!!!

Dus bij twijfel.... DOEN!