Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Medical Travel Service overtreft verwachtingen

Door Jolanda van Doorn op 21 maart 2008

Ik ben nu 3 maanden geleden met Medical Travel Service meegeweest naar Istanbul. Nu, na een aantal maanden kan ik dan ook naar het resultaat kijken. Dit is verbluffend: na meer dan 24 jaar met een bril nu eindelijk zonder en een super zicht. Mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen.

Ik heb eerst in Nederland de verschillende aanbieders vergeleken. Als snel kwam ik tot de conclusie dat ik IntraLase wilde. Ik wilde namelijk absoluut geen risico nemen met mijn ogen. Veel informatie opgevraagd en ook naar 2 Nederlandse klinieken geweest. Daarnaast ook via een kennis van mij gewezen op de mogelijkheden voor behandeling in Istanbul. Hier heb ik ook bij 2 klinieken info opgevraagd. Van deze 2 klinieken, was ik eigenlijk al vrij snel gecharmeerd van Medical Travel Service. Zij werken samen met Dunya Eye in Istanbul. Dit is het grootste oogziekenhuis ter wereld. Ze doen alleen maar ogen. Dat wilde ik ook wel. Daarnaast sprak het me aan dat de oogarts zelf uit Istanbul naar hier kwam om mijn vooronderzoek hier te doen. Dit kwam ik bij de andere organisatie niet tegen. Daarnaast bood MTS mij de goedkoopste prijs. Dus dan is de keuze snel gemaakt. Ik werd hier positief beoordeeld door de oogarts en het kon dus doorgaan.

In Istanbul voor de behandeling wel wat nerveus. De behandeling duurde ongeveer 15 minuten. Daarna een paar uur een gevoel van zand in mijn ogen. Na die uren had ik al een redelijk zicht. De volgende dag tijdens de 2e nacontrole was dit geweldig. De arts was ook tevreden en ik natuurlijk ook. Wij zijn die avond met de groep samen wezen eten en hebben gevierd dat we "nieuwe ogen" hebben. Ook de anderen in de groep waren heel tevreden. De volgende dag terug naar Nederland en op Schiphol Astrid, onze hostess, bedankt voor de uitstekende begeleiding.

Na 1 maand ben ik op nacontrole geweest. Weer bij dezelfde oogarts die dus even uit Istanbul overkomt. Tijdens dit onderzoek bleek dat mijn zicht nog beter was geworden.

Conclusie van mijn intralase ervaring met Medical Travel Service: Ik raad iedereen aan mee te gaan naar het grootste en mooiste ziekenhuis wat ik ooit heb gezien. Hier kunnen nog heel wat Nederlandse klinieken van leren. Voor- en nazorg in Nederland. En nog een paar duizend euro"s bespaard. Ook wel lekker toch.

Mocht je meer informatie willen, mail me gerust: jolanda.vandoorn at yahoo.com