Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Men pusht je niet

Door Roland Naber op 18 mei 2009

Afgelopen februari ben ik gelaserd aan 1 oog. Mijn linkeroog. Dit omdat ik in de IT zit en dus dagelijks lange periodes naar een beeldscherm zit te kijken.

Ik ben geholpen door Dr. Ramrattan. Hij raadde me deze behandelswijze aan vanwege mijn werk. Het is niet standaard, maar je werk kunnen blijven doen is wel belangrijk.

Ik was al supertevreden. De medewerkers van Care Vision in Den Haag zijn zo superspontaan, eerlijk en recht door zee. Ze vertellen wat er gebeurt en wat je kunt verwachten. Men pusht je niet.

Na de behandeling was ik, zoals gezegd, al superblij. Dichtbij lezen ging nog niet, maar dat was verteld. Daar heb ik wel een paar weken voor nodig gehad voor ik goed kon lezen.

Veraf was na de behandeling al merkbaar beter. Ik heb weinig last gehad van branderig gevoel en "zandkorrel" gevoel.

Het na-onderzoek was ook goed en ik mocht de volgende dag terugkomen voor de controle.

Ook daarbij geld weer dat iedereen zo heerlijk spontaan is en je nog kennen! Dat maak je niet vaak meer mee. Je wordt herkend en krijg op die manier een heel persoonlijke en fijne benadering!

Tijdens de controles ben ik goed begeleid en houden ze de boel goed in de gaten om op tijd in te kunnen grijpen indien nodig. Ik moest 1 druppel wat vaker gebruiken omdat ze heel lichtjes een waasje haddden ontdekt. Na de weekcontrole was dat over en mocht ik stoppen met beide druppels. Alleen de Oculotect blijven gebruiken.

Afgelopen donderdag ben ik aan mijn 2e oog (rechts) gelaserd. Dat is nog beter gegaan dan mijn linkeroog! Ik had wel wat meer een branderig gevoel na de behandeling, maar dat was na enkele uren weg en zag súperscherp! Afgelopen vrijdag de 1e controle gehad en de optometrist zei al dat het niet beter had kunnen gaan! Het zicht is nu al ver bovengemiddeld!

Mensen van CARE Vision, BEDANKT!
Ik had me geen betere kliniek en arts (!!)kunnen wensen!!!!!
Groet,

Roland Naber.