Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Met een engelen geduld al mijn vragen beantwoord

Door Thea Blankenstein op 3 juni 2008

Na ruim 40 jaar lenzen gedragen te hebben was ik het zat en wilde mijn ogen laten laseren. Ik kwam van links -4.5 en rechts -5.0.

Begin dit jaar eens wat gesurfd op het net en ik kwam al gauw bij Alma Care terecht, de beslissing was snel genomen, ik dacht waarom langer wachten... ik ging met de
groepsreis van 8 mei mee en dan ben je lekker voor de zomer klaar!!

Begeleiding, voorlichting en vervoer alles top!, ik kan niet anders zeggen dan heel goede verzorging.

Nu ben ik nogal een gevoelig type ook qua pijngrens en dat wist Henk inmiddels, heeft ook met een engelen geduld al mijn vragen beantwoord. Nu bleek wel in het ziekenhuis dat ik de Lasek methode moest ondergaan en dat vond ik tegenvallen, want dan heb je meer napijn. Tevens heb ik monovision laten doen.

Van de operatie voel je niets, maar het branderige gevoel duurt enkele dagen. Ondanks dat ik mijn ogen met moeite open kon houden ben ik toch de andere dag meegeweest op excursie, met goedkeuring van Dr. Berrin (heel aardige vrouw) ze zei wel als je moe word moet je terug naar het hotel, dat heb ik ook gedaan na het Topkapi paleis, de
Grand Bazar heb ik maar gelaten voor wat het was. Verder veel gerust op mijn kamer en zondag weer naar huis.

Maandagochtend was het branderige gevoel een heel eind
verdwenen, verder veel druppelen dan komt het allemaal wel goed. Het zicht is nog niet optimaal, links goed, rechts wat minder maar dat verandert haast per dag, pas na 3 maanden is de genezing kompleet. Bij Lasek is geduld het toverwoord!

Henk van Velthooven nog ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding, ik zou het iedereen aanraden.