Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Met het uur zie je het zicht beter en scherper worden

Door Martin Hillen op 7 augustus 2014

Na veel info te hebben gezocht de stap genomen en besloten mijn ogen te laten laseren. We zijn uit gekomen bij AlmaCare. Na geweldige info via brochure en telefonisch de knoop door gehakt en definitief te boeken.

Binnen enkele dagen de definitieve boeking binnen en de data. Met turkisch airway naar Istanbul gevlogen en werden daar op het vliegveld ATA TURK door Okan de chauffeur geregeld door AlmaCare opgehaald en naar het MIMhotel gebracht direct naast de kliniek."s avonds nog even de prachtige stad Istanbul in geweest en de volgende dag om 9.00 gemeld in de kliniek.

We werden daar al verwacht en een vriendelijke goed Duits Engels sprekende dame begeleide ons het gehele traject. Na diverse onderzoeken kregen we te horen dat we meteen de laserbehandeling konden ondergaan. Ook tijdens de behandeling was deze dame konstant aanwezig.

De behandeling zelf geheel pijnloos hooguit irritant af en toe te noemen.

Om 11.45 uur was alles achter de rug en met een donkere zonnebril op naar het hotel. Meteen de verstrekte slaappillen genomen en 3 uurtjes geslapen. Dit is zeker aan te bevelen om het geheel even rust te geven. Na het wakker worden even wennen aan het licht maar daarna met het uur zie je het zicht beter en scherper worden. In de namiddag heerlijk Istanbul weer ingegaan en heerlijk gegeten.

Volgende ochtend om 9.30 uur gemeld in de kliniek voor de nacontrole. Wederom stond de vriendelijke dame weer ons op te wachten voor begeleiding. Na een goedkeuring van de arts dat alles ok was en de ingreep geslaagd en de benodigde papieren in ontvangst genomen te hebben zijn we weer Istanbul in gegaan voor een onvergetelijke middag en avond.

De volgende ochtend stond Okan de chauffeur ons weer op te wachten en bracht ons terug naar het vliegveld. Wij kijken terug op een geweldige ervaring en kunnen dit iedereen aanbevelen die overweegt zijn ogen te laseren. Dank aan Turky"s Airway"s, personeel MIM hotel, personeel oogkliniek, Okan de chauffeur en de mensen van AlmaCare.