Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Met Inter-Vision naar Istanbul

Door Mary op 13 mei 2009
Mijn naam is Mary (Verpleegkundige) en ik heb in april 2009 mijn ogen laten laseren bij Inter-Vision. Na lang getwijfeld te hebben om het in eerste instantie te laten doen kwam de vraag bij welk bedrijf. Via Google op internet kwam ik bij Inter-Vision terecht en gelijk had ik een goed gevoel bij Johan tijdens het voor onderzoek. De vraag was toen nog of ik wel in aanmerking kon komen daar ik een hoge cilinder had, maar er werd groen licht gegeven door de oogarts in Istanbul

Een week voor vertrek naar Turkije nogmaals een onderzoek ( kijken naar ontstekingen, etc.) of alles nog steeds in orde was met mijn ogen en toen kwam de dag naar Istanbul toch erg dichtbij. Op Schiphol was de herkenning van de groep erg makkelijk (allemaal met bril en persoonlijk vond ik het erg fijn dat het maar een heel klein groepje was)

Maandag was de dag en ik was erg zenuwachtig. Ik kon iets krijgen van Johan om tot rust te komen maar ik had zelf oxazepam bij me. Dat ik zo zenuwachtig was kwam ook omdat ik als laatste aan de beurt was.

Het laseren viel me erg mee en na ongeveer 20 minuten kwam ik met een paar rode zeer branderige ogen uit de operatiekamer. Op de operatiekamer hield Johan mijn hand vast (dit heb ik als heel prettig en vertrouwd beschouwd)

In het hotel ben ik 2 uur gaan slapen en toen ik wakker werd ging ook de wereld voor me open. Geen branderig gevoel meer en ik zag alles helder. Wel had ik nog een paar rode ogen wat in de loop van de week is verdwenen. s’Avonds gezellig met de groep wezen eten en elk uur druppelen, wat een zeer komisch gezicht gaf.

Dinsdag weer voor controle en bij iedereen was alles goed, daarna een excursie naar de blauwe moskee en naar de bazaar. Dit werd allemaal geregeld door Inter-Vision. s’Avonds weer gezellig met de groep gegeten.

Woensdag nog naar het paleis van de Sultan geweest en toen naar het vliegveld en naar huis.

Aan een ieder die zijn of haar ogen wilt laten laseren kan en wil ik Inter-Vision aan bevelen. Het is een prima bedrijf en Johan weet goed waar hij het over heeft. Hij is professioneel en zeer persoonlijk en met iedereen begaan.

En als verpleegkundige kan ik zeggen dat de kliniek in Istanbul er beter en schoner uitzag dan sommige Nederlandse klinieken

Mijn eerste nacontrole heb ik ook gehad en alles was goed.

Inter-Vision bedankt
Mary