Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Met mijn 25 jaar kan ik er nog jarenlang van profiteren

Door Tamara Veld op 23 mei 2010

Al vanaf mijn vijfde had ik bril nodig, en vanaf mijn 15e ben ik lenzen gaan dragen. Het kwam steeds vaker voor dat ik last had van mijn lenzen, meestal door droge ogen. De irritaties stapelde zich op en ben me gaan verdiepen in het ooglaseren.

Overal worden soortgelijke behandelingen aangeboden, maar bij International Vision Centers had ik meteen een goed en vertrouwd gevoel. Het is een kundig en geroutineerd bedrijf.

Ik zag totaal niet op tegen de behandeling, wat misschien de reden was dat deze me toch een beetje tegen viel. Het is niet pijnloos en de eerste vier uur zijn ook niet prettig. Hiervoor wordt je ook gewaarschuwd. Al snel werd het beter en na een weekje had ik bijna geen last meer.

Mijn oogafwijking was heel klein, het ging me vooral om de cilinders waarvan ik hoofdpijn kreeg, dus als ik niet 100% zicht zou krijgen, zou het me een beetje tegenvallen.

Dat de cilinders waren gecorrigeerd was meteen merkbaar. Ik heb geen één keer meer hoofdpijn door mijn ogen gehad.

Nu, een half jaar na behandeling is ook mijn zicht met twee ogen 100%.

Ik heb er dus even op moeten wachten maar uiteindelijk is het resultaat daar, en met mijn 25 jaar kan ik er nog jarenlang van profiteren!

Als ik opnieuw voor de keuze zou staan zou ik meteen weer doen.