Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Met mijn ervaring kan ik het een ieder aanraden.

Door Ans Willems van Dijk op 15 december 2015
Na veel nadenken, google, bezoek van een ooglaserkliniek in Nederland toch besloten om mijn ogen te laten laseren in Turkije door alma care. Ik was in Nederland naar een ooglaserkliniek gegaan. Antwoord was positief, maar zij begonnen meteen met het onderhandelen van de prijs. Als ik direct zou beslissen dan zou het ipv € 3500,- 3200,- kosten. Na nog een aantal telefoontjes met onderhandelen van de prijs was ik er helemaal klaar mee.
Alma Care gaf mij inziens duidelijke prijzen. Contact via de mail en alle vragen werden goed en snel beantwoord. Op internet kon ik nergens een negatieve referentie vinden.
Uiteindelijk heb ik gekozen om samen met mijn man zelf de vlucht, reis en hotel te regelen,omdat wij graag langer in istanbul wilde blijven en er een leuke vakantieweek van wilde maken. Via alma care werd er een afspraak met de kliniek gemaakt. Ik koos voor de techniek femtosecond.
Ik heb zelf de vlucht geboekt, hele week overnachting in het MIM-hotel. Erg leuke week en de 5e dag onderzoek in het Surgery Hospital. Ik kan alleen maar heel positief zijn. Goede begeleiding, duidelijk, echt fantastisch! Mijn behandeling met de femtosecond techniek kon niet doorgaan. Dit werd duidelijk gezegd. Later heb ik de extra kosten ook weer terug gestort. Ik moest wel zelf een mailtje sturen, maar dat is geen enkel probleem. Voor mij was de eerlijkheid, duidelijkheid en geen handelen over prijzen het meest positieve. Dit is het en dit kost het.
De behandeling vond ik wel pijnlijk. maar ik was na 5 min in het hotel, na 2 uur nam ik een slaappil in de volgende ochtend had ik geen pijn meer en bleek ik na de controle al bijna weer 100% te zien. Super!!

Na de controle nog een extra dagje in istanbul en "s avonds nog heerlijk een borreltje in de kroeg. Wat had ik meer kunnen wensen.

Met mijn ervaring kan ik het een ieder aanraden. Goed, eerlijk en een (h)eerlijke prijs!!!