Meteen al na de behandeling ging er een wereld voor mij open

Door M.J. Leijssenaar op 11 februari 2014

Beste lezer,

Graag doe ik verslag van de door ondergane laser behandeling bij ALMACARE in Istanbul Turkije.
In 1 woord: F A N T A S T I S C H !!

De professionele zorg en organisatie zijn prima. Dhr. Drs. H.C. van Velthooven heeft mij keurig begeleid in en tijdens het gehele traject. Bij vragen en advies is ALMACARE een open boek.

Voor het vooronderzoek voor het bepalen voor geschiktheid heeft oogwereld Ton Lips te Nuenen prima werk verricht. Positief advies dus op naar Istanbul.

Organisatie, reis, taxi en hotel deden exact wat was beloofd. Prima service.

Het ziekenhuis wat direct naast het hotel ligt kreeg ik direct hulp en uitleg van de assistentes in het Duits, Turks of Engels, wat ik maar wilde. Zelfs een paar woordjes Nederlands kwamen voorbij.

Het onderzoek startte om 8 uur en werd al om half 11 behandeld. Meteen na de behandeling een zeer intensieve controle van de positie van de "flapjes" waar ik zeer blij mee was. Behandeld met de modernste laser apparatuur geeft me de nodige vertrouwen. Femtosecond van de 2de generatie geeft een perfecte flapje wat geen pijn of ontsteking geeft. De oog correctie bij Almacare word meteen wavefront behandeling toegepast wat geen extra kosten mee brengt. Dit is super want door de wavefront ken ik geen schitteringen en zie superscherp.

Nu een paar weken na de behandeling wordt het zicht op afstand steeds beter. Mijn dioptie is op nul gezet wat wel resulteert in wat slechter zicht op korte afstand. Op mijn leeftijd is het heel natuurlijk dat dit zicht slechter wordt na mate je ouder wordt dus toch al een leesbril nodig heb.

Meteen al na de behandeling ging er een wereld voor mij open. Super om na het slapen direct haarscherp te zien. Ik ben echt heel erg tevreden en heb nooit getwijfeld op een foute behandeling.

Almacare is DE specialist voor oog laser behandelingen en ze zijn nog de goedkoopste ook !! Vraag gerust een gratis brochure aan. Wat daar in staat wordt in praktijk toegepast. Een echte aanrader. Je hoeft niet bang te zijn voor fouten want die gebeuren niet !! Almacare, heel heel hartelijk bedankt voor deze prima service en de verrassende goede resultaat.

Een echte aanrader ALMACARE, voor mij een echte eyeopener :-)