Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Mijn ervaring bij Intervision Europe

Door Johnny op 30 augustus 2007
Ik ben Johnny, 23 jaar. Ik heb besloten om mijn ogen te laten laseren omdat ik mijn bril erg vervelend vond, en na een beetje informatie te verzamelen heb ik besloten een Vrijblijvend vooronderzoek bij Inter-Vision Europe te laten doen. Toen ik daar aankwam werd ik vriendelijk ontvangen door de Optometrist Johan Bergen.

Op 12 augustus vlogen we naar Istanbul met een groep van totaal 18 mensen.

Op 13 augustus werden we behandeld, Ik was als 6e aan de beurt. Tijdens het wachten voelde ik me niet zenuwachtig, toen ik vast richting de andere wachtkamer mocht en klaar werd gemaakt voor de behandeling (Steriele kleding) voor jouw berscherming, voelde ik me nog niet echt zenuwachtig maar ook niet ontspannen. De behandeling ging goed ik had Intra-lase, met mijn rechter oog had ik een beetje moeite met de aanwijzingen op te volgen (recht houden en stil houden) dan duurt het dus iets langer omdat de laser steeds stopt, maar met mijn linker oog ging het meteen goed. Je ogen zijn verdoofd, wel voelde ik bij mijn rechte oog wat lichte pijn bij het drukken tijdens het maken van het flapje maar dit valt reuze mee! Na de behandeling kon ik alleen mijn linker oog open doen en ook deze kon ik na korte tijd niet meer open doen, als je ik ze open deed (vooral mijn rechter oog) gingen ze tranen. Ongeveer 2 uurtjes heb ik met mijn ogen dicht gezeten, en dit is ongeveer de normale tijd met Intra-lase. Gewoon lekker op je gemak op je stoel zitten dus. Na de behandeling kregen we meteen een nacontrole en die was bij iedereen goed. Terug bij het hotel kon je even op je bed gaan liggen om nog even bij te komen, en savonds zijn we met bijna de hele groep uit eten gegaan.

14 Augustus zijn we naar de Blauwe moskee en de Grand bazaar geweest, en savonds weer uit eten.

15 Augustus zijn we naar het Topkapi paleis, en smiddags weer naar het vliegveld.

Ik vind het een heel gezellige groep, en ik ben erg tevreden met de behandeling, ik zie al stukken beter als met bril! Alles was door Johan goed geregeld en verzorgd.

Als je dus je ogen wil laseren, Dan kan ik je Inter-Vision Europe echt aanraden!

Johan: Bedankt voor de goede zorgen en de gezellige tijd in Istanbul!