Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Mijn ervaringen zijn uitsluitend positief

Door Anja van den Berg op 24 juli 2015
Vorig jaar, ruim een jaar geleden, heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers, met de toen in Nederland nieuwe Smile methode.

Mijn ervaringen zijn uitsluitend positief. De ontvangst, het vooronderzoek, de behandeling zelf en ook de nacontroles, allemaal prima. Iedereen is vriendelijk, geeft uitleg en tijdens de behandeling was er inderdaad echt iemand die naast je zit en als je dat wilt je hand vasthoudt.

De behandeling was kort en ik voelde er niets van. Wel was het verwijderen van het uitgelaserde deel een erg vreemde gewaarwording, maar dat was zo voorbij. Na een uur kwam de pijn, maar die duurde niet erg lang. Even een idee: ontvangst rond 11 uur, behandeling rond 1 uur, tv kijken om 8 uur. Heeeeeerlijk.

Daarna een half jaar droge ogen, verder niets. Oogdruppels bij de hand en af en toe druppelen, no problem.

Het resultaat was meer dan uitstekend met >120% zicht. En dat is iets anders dan een bril/lenzen met -7/-5....

En last but not least: ik heb geen aandelen en word hiervoor niet betaald, ben gewoon een erg tevreden klant.