Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Mijn goede ooglaser ervaring bij Inter-Vision

Door Angela Groot op 23 augustus 2007

Samen met mijn zus Nicole Groot ben ik behandeld met de laser om van mijn bril af te komen

Ik ben erg tevreden over het ooglaseren. 12 augustus vlogen we met een groepje (18 mensen) naar Istanbul. Avonds hebben we met een paar nog een terassie gepakt.

De volgende ochtend werden we gelaserd. Ik was de eerste en ontzettend zenuwachtig. Achteraf is het allemaal erg meegevallen.

Tijdens de operatie vertelde Johan wat ze aan het doen waren, dit vond ik erg fijn, omdat het allemaal in een andere taal is.

Daarna heb ik 2 uurtjes pijn gehad en op de bank gelegen. Daarna ging het al snel stukken beter en kon ik helemaal duidelijk zien. Avonds ben ik ook gewoon mee uit eten geweest.

De dag erna was de nacontrole. Alles was goed..Ik ben heel blij met mijn ogen, zie nu beter als met mijn lenzen! Ik hoop dat ik de rest van mijn leven nog plezier van kan hebben!

Ik kan iedereen aanraden om je ogen te laten laseren bij Inter-Vision.