Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Mijn lasik avontuur met Inter-vision!

Door Laura Vos op 18 mei 2007

Afgelopen zondag 13 mei was het dan zover. Ik vertrok samen met 16 andere personen richting Instanbul voor een ooglaserbehandeling. Deze reis is georganiseerd door Johan Bergen van Intervision.

Van de 17 personen in totaal zouden er 11 gelaserd worden. Op zondagavond kwamen we aan in ons hotel waar we met zijn allen nog even een drankje hebben genuttigd en geproost op de goede afloop.

De volgende dag, maandag, was het dan zover. Met een busje zijn we naar het ziekenhuis gebracht waar iedereen zou worden behandeld. Uiteraard kregen we eerst allemaal nog een controle vooraf. Iedereen kon gelaserd worden!

Ik was als zesde aan de beurt en toen het moment dichtbij kwam werd ik behoorlijk nerveus. Ik moest me hier echt even overheen zetten en het is allemaal goed gegaan. Tijdens de behandeling had ik wat last van de klem bij 1 oog en de druk heb ik ook aardig gevoeld.
Na ongeveer een kwartier stond ik weer buiten de OK. Het was gebeurd! Wat was ik blij, en nog steeds. De stress, spanning en eventuele pijn die je voelt ben je echt gauw weer vergeten. Bij iedereen van de groep is de operatie goed gegaan en dezelfde avond konden we alweer gezellig met elkaar uit eten in Instanbul. Ongelofelijk!

Dinsdagochtend hadden we de eerste nacontrole om 9 uur, dit was met een uurtje klaar dus vanaf dat moment konden we leuke dingen doen. Een bezoekje aan de blauwe moskee, de grand bazaar en het Top Kapi paleis. We hebben ontzettend genoten en gelachen met elkaar.

Woensdag gingen we weer terug naar Nederland zonder bril of lenzen en een bijzonder mooie ervaring rijker. Ik ben echt zooooooo blij dat ik het gedaan heb en ik kan iedereen die erover denkt om te gaan laseren aanraden om contact op te nemen met Johan Bergen van Inter-vision.

Als iemand persoonlijk nog wat uitgebreider verslag wil, of eventueel antwoord op vragen, ik heb mijn emailadres hieronder vermeld!

Groetjes Laura

lauralive at hotmail.com