Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Mijn zicht bleek nu beter dan het gemiddelde

Door Jo Thys op 28 november 2014
Beste Graag wil ik mijn ervaring delen bij de behandeling in MEDIFOCUS, Oud Heverlee, België onder begeleiding van Dr. Van Cleynenbreugel.

Enkele jaren geleden was ik bij een oogcentrum in Belgisch Limburg op consultatie gegaan voor een laserbehandeling. Aangezien mijn afwijking -5.5 en cyl 0.75 vrij zwaar is en mijn hoornvlies te dus is, kwam ik volgens hun niet in aanmerking voor een laserbehandeling, enkel voor lensimplantaat. Ze adviseerden me om over 2 jaar terug te komen, aangezien ik toch geen problemen had met mijn contactlenzen.

Ik het de periode van 2 jaar, braaf gewacht, maar was toch op zoek naar andere en betere technieken. Tot ik op internet zag dat bij de ReLEx smile techniek ook patiënten met dus hoornvlies in aanmerking komen. Ik heb een kliniek in Belgie gezocht, en bij Medifocus uitgekomen.

Het contact met Dr. Van Cleynenbreugel verliep vlot, en ik werd goed geïnformeerd. Voor een tweede afspraak moest ik mijn lenzen 2 weken uit laten. Het onderzoek verliep gunstig en tot mijn verbazing bleek ik wel in aanmerking te komen voor Relex smile (ik had geen grote verwachtingen want ik was 2 jaar geleden ook al zwaar ontgoocheld dat ik niet in aanmerking kwam voor laserbehandeling).

Het grote voordeel was, dat ik de week nadien al kon behandeld worden en dus niet nog langer zonder lenzen moest rondlopen.

De behandeling verliep pijnloos en ook nadien heb ik de oogdruppels tegen pijn niet moeten gebruiken. De opvolging na de operatie is zeer goed. Ik kreeg een telefoontje na de operatie om te kijken hoe het met me ging.

Tijdens de controles, bleek dat mijn zicht nu beter is dan het gemiddelde. Ik zie 120% en heb nooit zo goed gezien als nu. Bijkomend voordeel is dat de oogarts genoeg tijd maakt voor de nacontroles en dat deze in de prijs van de behandeling zijn inbegrepen. Ik ben een heel tevreden patiënt en ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Het is een nogal kostelijke operatie, maar het comfort dat ik nu heb is onbetaalbaar.

Groeten,

Jo Thys