Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Misschien weet ik je hiermee over de streep te trekken...

Door Marleen Stegeman op 26 april 2016
Na jarenlang dubben over wel-of-niet laseren, werd ik door een kennis geattendeerd op Relex Smile via IVC. Iets duurder, maar een nauwkeuriger resultaat en sneller herstel. Zeker bij een grote afwijking; ik had -7 en -5,5 met daarbij een cylinder van -2 en -1. Ik was een bril- en harde lenzendrager sinds mijn 8e jaar. Ik ben onderzocht via IVC Nijmegen en behandeld bij IVC Amsterdam. Uiterst vriendelijk, nauwkeurig, professioneel en vooral eerlijk benaderd. Chapeau voor dit team!

Natuurlijk vonk ook ik het erg spannend (lees eng) om de uiteindelijke behandeling te ondergaan. Maar door goed te luisteren naar de instructies van het team, wist ik mij te concentreren en was de behandeling erg snel voorbij. En het resultaat is er echt naar. Ik heb met beide ogen zicht van 120%. Ik zag direct scherp en heb in de beginweken veel water gedruppeld, omdat dit voor mij comfortabeler aanvoelde.

Ik heb geen last meer van een bril met sterke glazen, een stofje achter de lens, wind op het strand,"s nachts de wekker niet te kunnen lezen, ..., ..., etc. Voor mij is er een droom uitgekomen!