Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na 1 week al perfect zicht

Door Larissa op 1 september 2009
Ik heb mijn ogen laten laseren in turkije op 5 juli 2009 via Alma care , nu zo"n kleine 2 maanden verder ben ik heel erg blij dat ik het gedaan hebt.
Goed ziekenhuis, perfecte service , mooi hotel en heeeeeel veel goedkoper, kortom geweldig!

Ik kreeg de lasek behandeling en ik heb 3 dagen echt last gehad daarna werd het steeds beter, 1 week thuis gezeten van het werk maar daarna kon ik weer goed functioneren. Na 1 week dus al perfect zicht niet gedacht men zei namelijk dat het maanden kon duren. Ik had voor de behandeling -2 en nu 100% zicht en geen - sterkte meer.

Mensen laat je ogen laseren in Turkije, ze lopen daar op het gebied van ooglaseren zeker 10jr voor en het is een stuk goedkoper totaal 1450,- (vlucht, hotel, ontbijt en uiteraard het laseren van beide ogen)