Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na 1 week zag ik al zonder problemen veel beter dan tevoren

Door Arne Van Craeyevelt op 12 augustus 2015
Begin juli (5 juli) liet ik een ReLEXsmile laserbehandeling uitvoeren in Oud Heverlee. Nu, ongeveer een goede maand later, zie ik 125% langs één oog en 100% langs het andere.

Op voorhand had ik lang getwijfeld om een laserbehandeling te laten uitvoeren, ik las online vaak dat mensen naderhand last hadden van droge ogen of een halo - effect "s nachts. Uiteindelijk koos ik er toch voor om deze te laten uitvoeren. Ik vergeleek de verschillende formules en koos op basis van de nevenwerkingen resoluut voor ReLEXsmile.

Op voorhand ging ik op bezoek bij Dr. Van Cleynenbreugel. Hij legde mij rustig uit hoe de behandeling in elkaar steekt en wat er precies zou gebeuren. Er werden enkele vooronderzoeken gedaan, ongeveer één à twee weken voor de behandeling en nogmaals de dag van de behandeling zelf.

Toen alles normaal bleek, kon de behandeling van start gaan. Eerlijk gezegd niets om je zorgen over te maken, de operatie zelf is geheel pijnloos en het onaangenaam gevoel, de dag van en de dag na de operatie zelf valt zeer goed mee. Indien je juist druppelt (zoals bij mij het geval was), is de pijn na een tweetal dagen verdwenen en het zicht al tamelijk goed. Na 1 week zag ik al zonder problemen veel beter dan tevoren. Twee weken later merkte ik zelfs bijna niets meer van een verminderd of wazig zicht.

Het droge gevoel en halo - effect is bij mij niet aanwezig en momenteel (één maand later) is het voor mij moeilijk in te beelden hoe ik al die jaren zonder bril heb kunnen rondlopen. Ik vind het werkelijk een wereld van verschil en kan niet anders dan iedereen hetzelfde aanraden.

Met vriendelijke groeten,

Arne Van Craeyevelt