Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na 10 jaar bril en 34 jaar contactlenzen weer prima zicht!

Door Gerri Vollenberg-Vossen op 4 maart 2008

Wat ben ik blij dat ik implantlenzen heb laten zetten bij FYEO medical in Reusel. Van -8 ben ik naar 0 gegaan, en ik heb nergens last van gehad.

De voorlichting was duidelijk en er is heel zorgvuldig omgegaan met de vraag welke behandeling voor mij het beste was, gezien mijn leeftijd van 52 jaar.

De behandeling zelf is mij heel erg meegevallen, terwijl ik er vreselijk tegenop had gezien. Ik heb er ook twee jaar over gedaan om tot deze beslissing te komen. Daarbij hebben de ervaringen van mensen op internet mij heel veel geholpen.

Ik heb gekozen voor FYEO in Reusel, omdat ik daar behandeld zou worden door een Belgische oogarts, die al 15 jaar ervaring heeft met implantlenzen. Dat gaf mij een vertrouwd gevoel.

Elke dag is het weer een feest om geen lenzen meer te hoeven dragen, en altijd en overal goed te kunnen zien!