Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na 30 jaar bril 160% zicht door ooglaserbehandeling

Door Ingrid van Jeveren op 15 februari 2008

Eind 2006 heb ik eindelijk de stap genomen om mijn ogen te laten laseren. Heb 30 jaar contact lenzen gehad en eigenlijk zonder veel problemen, dus dat laseren, nee dat hoefde van mij niet zonodig. Tot dat ik op een ander soort lens overmoest ivm cylinder problemen, geen succes, ook lezen werd een beetje lastiger en toen ik ook nog allergisch bleek te zijn voor de vloeistof dacht ik : nu of nooit.

Ik een afspraak gemaakt voor een voor onderzoek bij EyeQ Vision, de site zag er goed uit de prijs stond me ZEER aan en ik had van een kennis goede berichten gehoord. Je krijgt er een prima vooronderzoek en een zeer uitgebreide voorlichting en inderdaad :geen verkooppraatjes. Eigenlijk eerder de negatieve dingen benadrukken dan de positieve. Je krijgt een DVD mee naar huis om te bekijken en het verhaal nogmaals te beluisteren om daarna je definitieve beslissing te nemen : doe ik het of doe ik het niet !

Mijn verzekering ging het ooglaseren vanaf 1 januari tot 500 euro per oog vergoeden dus ik een afspraak gemaakt voor het laseren in januari 2007. Inderdaad 2 dagen veel pijn, ben ze doorgekomen met veel pillen en rode wijn.
Had nog extra pillen besteld omdat ik bang was dat ik niet genoeg zou hebben maar inderdaad de assistente had gelijk, de pijn was na 2 dagen bijna nihil. Pillen dus niet meer gebruikt.

Na een paar dagen zag ik al redelijk, tv enzo ging prima maar beeldscherm was minder. Ik was een van die patienten waarbij het toch wel 3 maanden geduurd heeft voordat ik goed kon accomoderen, (snel scherp kijken van dichtbij naar veraf en andersom).

De na controles waren prima en al je vragen worden beantwoord. Gisteren mijn laatste controle gehad, resultaat : ik zie voor 160 %, ben zeer blij met het resultaat en ik zou het iedereen aanraden.

Enig klein nadeeltje : ´s nachts droge ogen, dus ik moet wel elke nacht ooggel in mijn ogen doen anders zitten mijn oogleden vastgeplakt aan mijn oogbol en als je dan snel je ogen open doet, geloof me dat is geen pretje.

Verder niets dan lof over deze kliniek.
Zeer aan te bevelen.

Ingrid