Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na 38 jaar eindelijk van mijn bril af

Door Gerard Snoeck op 25 oktober 2007

Na 38 jaar eindelijk van bril en/of lenzen af was wat ik wilde. Na het opvragen van informatie en internet afspeuren , besloot ik dat EyeQVision in Amstelveen mijn voorkeur had.

Vanaf het moment dat de behandeling achter de rug was ging er een wereld voor me open. De eerste twee dagen waren wel wat vervelend omdat je ogen niet open willen, maar de "helse" pijnen die waren voorspeld zijn er niet gekomen.

Vanaf dag drie werd het zicht "zichtbaar" beter.

Ben nu twee maanden verder en zeer tevreden met het resultaat. Rechts blijft nog iets achter naar mijn gevoel maar misschien komt dit ook omdat dit oog de grootste afwijking had.
p.s. Mijn vrouw gaat komende week voor een vooronderzoek, en òòk naar EyeQVison.