Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na een half jaar nog steeds op sterkte 0

Door Geert Polmans op 18 augustus 2013
In februari heb ik een laserbehandeling gehad bij International vision centers in Amsterdam. Van te voren bij verschillende klinieken gekeken, maar het feit dat ik in Nijmegen, waar ik woon, de voor en na controles kon doen heeft de doorslag gegeven om voor international vision centers te gaan.

Ik moet zeggen dat ik het een hele goede ervaring vond. De voorbehandeling was prima en het laseren zelf viel alles mee. Ik had gedacht dat het wel eng zou zijn, zo"n laser op je oog, maar het is zo gebeurd en je kijkt alleen naar een rood puntje.

Als na afloop de verdovingsdruppeltjes zijn uitgewerkt lijkt het een uurtje of 2 alsof er iemand een kruiwagen grof grind in je ogen heeft gestort, maar dat is na die 2 uur alweer weg. Daarna eigenlijk niks meer gevoeld. De eerste weken soms wat droge ogen, maar daar heb je de druppels voor. Nu na een half jaar nog steeds op sterkte 0. Ik kwam van -5,5 met een cilinder van 1. Dus dat is het perfecte resultaat!