Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na een half jaar nog steeds veel plezier van het laseren

Door Dennis Liskamp op 24 november 2011
International vision centers waarbij ik mijn ogen heb laten laseren, heeft mij gevraagd mijn verhaal achter te laten op deze website.

Dit om anderen wellicht hiermee te kunnen overhalen om deze behandeling ook te laten uitvoeren.

Ik heb in februari 2011 mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Nijmegen/Amsterdam (voor- en naonderzoek in Nijmegen, behandeling in Amsterdam).

s"ochtends naar amsterdam toe om samen met mijn zwager onze ogen te laten laseren. Daar aangekomen zijn we goed ontvangen.

Goede voorlichting voor, tijdens en na de behandeling. En een uitgebreid oogonderzoek waarna door de oogarts wordt bepaald of je ogen geschikt zijn om te laseren of niet.  Hierna krijg je ook van de arts te horen wat het percentage van slagen is.

Na een poosje wachten wordt je op gehaald uit de wachtruimte om de ogen te laten laseren.

Alles is netjes en steriel. Je wordt goed begeleid door het team wat er rondloopt. Na 15 minuten is alles al gepiept, en ik heb er vrij weinig last van gehad.

Daarna nog even een 30 minuten gewacht op de nacontrole.
Er werden geen afwijkende dingen gevonden en alles was OK.

Dus lekker naar huis met de vader van mijn zwager die zich voor deze dag beschikbaar had gesteld als chauffeur. De zonnebril was geen overbodige luxe, want de lichtgevoeligheid blijft nog even. Gelukkig scheen de zon niet die dag.

De volgende ochtend van nijmegen zelf naar amsterdam gereden voor de nacontole die ook perfect was.

Nu een halfjaar later heb ik nog steeds veel plezier van het laseren. Ik had het veel eerder moeten doen. Ik raad iedereen aan om het te doen.

groeten dennis liskamp