Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na een half jaar zie ik 130%

Door Mevr I. van Willigenburg op 15 februari 2013
Nadat ik eindelijk had besloten om mijn ogen te laten laseren, ben ik op internet gaan kijken naar de beste ervaringen. Zo kwam ik bij International Vision Centers in Nijmegen uit. De intake en na controles zijn in Nijmegen, de behandeling in Amsterdam. Mij werd geadviseerd om voor FemtoSecond LASIK met PTA Wavefront te kiezen.

Na de behandeling had ik 3,5 uur erg last van mijn ogen, veel tranen en kon ze niet openhouden. Daarna was het ineens over! en zag ik alles perfect, was wel blij als ik weer mocht druppelen. Als ik naar buiten ging moest ik wel een zonnenbril op. Maar dit hadden ze van te voren allemaal netjes verteld!

Ik heb mijn ogen op 5 juli 2012 laten laseren, en ben super tevreden, blij met het resultaat. Nu na een half jaar zie ik 130%. Het blijft vreemd om naar ruim 20 jaar contactlenzen te hebben gedragen, alles gewoon scherp te zien. Heerlijk!!!