Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na een jaar de laatste controle gehad en erg tevreden

Door Simon van Duin op 21 mei 2015
Op 09-04-2014 heb ik door de artsen van International Vision Centers de FemtoSecond Lasik met PTA laten uitvoeren.

Nu een jaar later, de laatste controle gehad kan ik aangeven dat ik wel heel erg tevreden ben over de behandeling en het resultaat. Had ik het maar 5 jaar eerder laten doen!

De medewerkers van deze kliniek kenmerken en wellicht onderscheiden zich, door hun zeer klantvriendelijke houding en ook zeer zorgvuldige benadering. Je krijgt het gevoel dat de PTA ook van toepassing is op hun bejegening naar de klant!

Als mensen die deze behandeling willen ondergaan: in Nijmegen de controles en behandeling in Amsterdam, mogen zij contact met mij opnemen!
simonvanduin@glazenkamp.net