Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na een tijdje twijfelen, toch de knoop doorgehakt

Door Joyce op 25 april 2013

Na een tijdje twijfelen, toch de knoop doorgehakt om me te laten laseren.
Mijn sterkte WAS -1.75 en -2.00, dus het viel op zich wel mee, maar ik was de bril en lenzen ondertussen wel beu.

Eerst heb ik een intakegesprek bij Optical Express in Eindhoven gehad, waarin gezegd werd dat ik voor beide behandelingen (Lasik en Lasek) in aanmerking kwam. Nadat ik aangaf dat ik er nog even over wilde nadenken, ben ik er niet meer over teruggebeld.

Daarna heb ik een second opinion aangevraagd bij Care-Vision in Eindhoven. Hier werd ik heel vriendelijk ontvangen. Ze namen de tijd voor me, en het kwam minder als lopende-bandwerk over. (dit was bij Optical Express wel) Na de meting van mijn hoornvlies, bleek dat ik net één punt te weinig had voor de Lasikmethode (flapje) Dit betekende dat het wel de eerste keer gedaan kon worden, maar dat het een eventuele volgende keer (indien nodig) niet meer mogelijk was. Toen ik vroeg wat er zou gebeuren als ik toch die methode wilde, kreeg ik als antwoord dat ze het dan niet deden. Dit kwam voor mij heel betrouwbaar over.

Ik heb toen gekozen voor de Lasek methode (hoornvlies wegschrapen) Ik zou nog teruggebeld worden of ik de wavefront ook zou moeten doen. Dit hebben ze s avonds meteen gedaan ( half 11...hij stapte net uit het vliegtuig)

In november 2012 was het zover...ik was heel gespannen en blij dat ik de optie om een Valium te nemen kreeg.
Ik had DR. MARTINEZ DE ARAGON als behandelaar, en die had ik van tevoren ook al tijdens het onderzoek gezien. Het gaf me een rustig gevoel dat ik wist wie het zou doen.
De oogarts had onthouden dat ik "wegschrapen" heel eng vond klinken (twee weken voor de behandeling aangegeven), en hij noemde het tijdens de behandeling wegvegen.
Lisa was de medewerker die voor- en nazorg leverde, en dit deed ze op een hele prettige manier. de dag na de behandeling kreeg ik nog een telefoontje om te vragen hoe het met me ging.

Na de behandeling heb ik geen centje pijn gevoeld.....Dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Maar toch kan ik het iedereen aanraden!!! De eerste paar weken als "s avonds je zicht iets minder is (vanwege vermoeidheid), denk je nog, even mijn lenzen schoon maken, omdat het zo in je systeem zit.
Het druppelen vraagt wel veel van je (drie maanden) maar je merkt vanzelf aan je ogen of je er behoefte aan hebt.