Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt

Door Henk Walraven op 9 december 2012
Ik heb na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt, en ben voor een ooglaser behandeling op 5 oktbober jongsleden in amsterdam geweest bij Vision Centers.

Ik had hiervoor al enkele ooglaser info avonden bezocht van o.a. augen kliniek Ahaus en de mogelijkheden Turkije ( prijs-kwaliteit ) onderzocht.

Heb uiteindelijk besloten om een afspraak te maken met dhr. Kievitsbosch van Vision Centers in nijmegen.

Was eigenlijk gelijk overtuigd, om de behandeling bij deze kliniek te ondergaan n.a.v. dit gesprek. Alles werd duidelijk verteld (voor-nadelen) en de prijs was uiteraard ook belangrijk.

Heb 2 nachten een hotel geboekt op loopafstand van de kliniek. Dag 1 het vooronderzoek
Dag 2 de Laser behandeling
Dag 3 de na controle.

De behandeling zelf zag ik wel tegen op (het zijn toch je ogen ) maar ik werd prima opgevangen en ook gerustgesteld. Ik stond echter zo weer buiten want de ingreep was zo gebeurd (ongeveer 15 minuten). Zag gelijk scherp na de ingreep en ben terug gegaan naar het hotel. Er werd verteld, dat je ongeveer 4 uur last zou houden, maar ook dat viel 100 % mee.

Volgende dag terug voor na controle en alles zag er goed uit.
Ik had ook een leesbril maar kan door deze ingreep zelfs het computerscherm weer lezen zonder leesbril (mooi meegenomen).

Ben echt meer dat 100 % tevreden en denk nu, had ik dit maar jaren eerder gedaan.