Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na opzoekwerk op het internet botsten we op de relatief nieuwe methode

Door Wim Van de Perre en Karen Willems op 26 april 2016
Bij deze wil ik een korte getuigenis toevoegen over de oogbehandeling die mijn vrouw en ik ondergingen.

Mijn vrouw en ik waren op zoek om onze ogen te laten behandelen, zodat we in de toekomst zonder bril of lenzen konden fungeren.
Na opzoekwerk op het internet botsten we op de relatief nieuwe methode: ReLEx smile. Na verder zoeken wat de impact, consequenties en duurzaamheid van deze methode inhield, waren we beide voorstander van deze methode.

Al snel kwamen we uit bij Dr Van Cleynenbreugel van Medifocus in Oud-Heverlee in Belgiƫ...als enige die op dat moment deze methode kon uitvoeren.

Mijn vrouw en ik ondergingen een uitgebreid vooronderzoek, wat wel aan te raden is. Op dit moment kan je al je vragen stellen, wordt de behandeling en de resultaten nog eens grondig uitgelegd. Uit dit vooronderzoek bleek dat we beide in aanmerking kwamen voor deze methodiek. Ter info, mijn vrouw had een oogsterkte van ongeveer -6, ikzelf een oogsterkte van -1,75.

De operatie op 22-1-2016 zelf was heel snel afgehandeld, vlot, pijnloos. Nadien heb je wel een raar gevoel in je oog, je kan het vergelijken met zand in je ogen hebben. Maar dat viel zeer goed mee. Dezelfde avond konden we nog genieten van een lekker wijntje in een B&B in de buurt.

Heel snel verbeterde het zicht en werd duidelijk dat onze keuze de goeie keuze was. Nu zijn we een klein half jaar verder en zijn we beide nog zeer tevreden met de oogbehandeling. Dr Van Cleynenbreugel handelt zeer professioneel, en is mens genoeg om zeer rustig grondig al jouw vragen te beantwoorden.

Kortom samengevat: zowel de dokter, als de praktijk als de oogoperatie is absoluut aan te raden! Een investering, maar eentje die zeker de moeite is. Tot hiertoe zijn we beide nog fan!

Groeten

Wim