Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na ruim een jaar twijfelen toch de knoop doorgehakt

Door Ted Kuijpers op 27 december 2012
Hallo,

Na ruim een jaar twijfelen had ik toch de knoop doorgehakt..toch mijn ogen laten laseren.
Ik had veel op internet rondgekeken en ben bij International Vision Centers in Nijmegen uitgekomen. Ik heb daarvoor gekozen vanwege de vele positieve ervaringen die ik er op internet over gelezen heb en bovendien ook omdat zij de nieuwste techniek gebruiken voor het maken van het "flapje". Bovendien is Nijmegen in de buurt van mijn woonplaats. Toch gemakkelijk voor de voor- en nacontroles.

De behandeling zelf vind in Amsterdam plaats. Ik ben daar met de trein naartoe gegaan (eenvoudig bereikbaar) en heb in een hotel overnacht (geregeld door International Vision Centers).

Op de dag van de behandeling (juni 2012) ben ik er goed ontvangen. Eerst nog een paar oogcontroles, waarna je met een groepje personen behandelend gaat worden.
Alles liep voorspoedig en na de behandeling kon ik al redelijk goed zien. Ik wilde zelf naar het hotel lopen (ca. 20 minuten) maar dat werd me afgeraden. Er is een taxi besteld voor me en toen ik bij de lobby in het hotel was begonnen mijn ogen te tranen. Tot het eind van de middag in de donkere hotelkamer gelegen en naar de tv geluisterd. TV kijken ging niet..de ogen houd je dan namelijk wel gesloten. "s Avonds was het over en kon ik alles perfect zien. Alleen het zonlicht deed wat pijn aan de ogen. "s Nachts de oogkap opgedaan om mijn ogen te beschermen en de volgende ochtend nog naar de kliniek voor de nacontrole. Alles was perfect; ik mocht naar huis.

De andere nacontroles vinden in Nijmegen plaats. De controle na een half jaar heb ik onlangs gehad. Mijn zicht is 120%. Over een half jaar heb ik de laatste controle.
Ik ben goed ontvangen door Richard en Coby (in Nijmegen) en ook in Amsterdam zorgen ze goed voor je. Wat ook fijn was was dat Richard op de dag van behandeling ook in Amsterdam was. Het is toch prettig als je dan een bekend gezicht ziet.

Toch een fijn gevoel als je "s morgens als je wakker wordt meteen alles goed kunt zien (zonder eerst je bril te moeten gaan zoeken).

groeten,
Ted Kuijpers
Gemert