Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Na twijfels toch lasik bij CareVision

Door Thea Wubben op 9 mei 2006
Morgen woensdag om 11.20 laat ik mijn ogenlaseren bij care vision in Rotterdam,
mijn keuze is hier op gevallen omdat care vision:
- gebruik maakt van de nieuwste apparatuur
- de kliniek goedgekeurd is door de inspectie van Volks,gez.
- de oogarts geregistreerd staat als erkend arts
- de prijs/kwaliteit redelijk is
- de locatie vond ik iets minder maar de kliniek zelf is oké (daar kunnen ze dan toch op bezuinigen en daardoor een betere prijs aanbieden  2200 euro voor 2 ogen.
Ik heb mijn huiswerk dus goed gedaan, ik heb daar best veel tijd ingestoken ook door de ervaringen van anderen te lezen.
Het zijn immers je ogen en daar moet je zorgvuldig mee omgaan.
 
Ik was overigens behoorlijk geschrokken door de uitzending van Radar, mijn ogen zijn geschikt voor lasik. Ik ben toen zo gaan twijfelen dat ik wilde kiezen voor lasek.
Ik heb mijn twijfels besproken met de behandelend arts.
Zij begreep mijn angst maar adviseerde mij toch om voor lasik te kiezen om dat ik ouder ben dan 45 met een +sterkte. Sterker ze zou de ogen van haar moeder met mijn + sterkte niet behandelen met een lasek behandeling omdat de kans dat er later alsnog gecorrigeerd moet worden te groot is. Tja dan ga je toch op het advies van de arts af. Ik mocht overigens wel als ik daar opstond een laser behandeling ondergaan.
Ik moet bekennen dat ik het idee dat er iets met je ogen gebeurd behoorlijk eng vindt. Ben benieuwd hoe angstig ik mijn morgen voel tijdens de behandeling.
En natuurlijk daarna je moet er toch niet aan denken dat er net bij jou iets misgaat. maar goed wie a zegt....Ik hou jullie op de hoogte van het verdere verloop omdat ik
het belangrijk vindt anderen te kunnen informeren over mijn ervaringen.

Update 2-6-2006:
Ik ben nu 3 weken verder en het gaat prima, ik  zit nu nog op -0.5 dat kan nog bijtrekken tot nul heb ik begrepen. Ik heb geen last van droge ogen, alleen het auto rijden in het donker gaat nog niet goed, ik zie de achterlampen drie dubbel, maar ook dat kan nog goed komen. Al met al toch tevreden.