Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Niet meer te hoeven tobben om mijn lenzen in te doen

Door Chantal van Maanen op 25 november 2012

Na lang nadenken heb ik een afspraak gemaakt voor een voor onderzoek bij international Vision centers. Het voor onderzoek heeft plaats gevonden in Nijmegen. Er werden onderzoeken gedaan ok ik geschikt was om te laseren en daarna volgde het intake gesprek. Dit was duidelijk en mijn vragen werden beantwoord.

Voor de laserbehandeling, femto-lasik, moest ik naar Amsterdam want daar werd het laseren uitgevoerd. Ik werd vriendelijk ontvangen.Er werden weer onderzoeken naar mijn ogen gedaan en ik kreeg een gesprek met de oogarts die de laserbehandeling uitvoerde.

In een groepje van 5 mensen zijn we naar de voorbereindingskamer gebracht waar de procedure rondom het laseren nogmaals werd uitgelegd. Tijdens de behandeling was er een begeleidster die bij me was en die mijn hand vast hield en me gerust stelde, want ik was erg zenuwachtig. Na het eerste gedeelte, hoornvlies losmaken, van het laseren zaten we met dezelfde 5 mensen te wachten en ervarinegn uit te wisselen.

Toen het tweede gedeelte, waar het laseren nu echt gebeurde, was er ook een begeleidster bij.
Ik kreeg druppels dus mijn ogen waren verdoofd dus die voelde goed.

Na de behandeling heb ik 4 uur pijn/zand in deogen gevoel. Dit was niet prettig. Ik ben in bed gaan liggen met de gordijnen dicht en dit was wel prettig. Na 4 uur was dit gevoel weg net alsof er een knop werd omgezet. Daarna heb ik in de avond tv kunnen kijken.

de volgende dag had ik mijn zicht terug. Het is echt bizar om nu smorgens op staan en niet meer te hoeven tobben om mijn lenzen in te doen.

Ik ben nu een maand verder en heb volledig zicht. Ik ben erg blij dat ik mijn ogen heb laten laseren. De zeer goede zorg die international viosion center mij gegeven heeft, heeft hier zeker aan bij gedragen dat ik zeer positief ben.