Niet meer twijfelen maar doen

Door Peter Joosten op 16 maart 2010

Liep al lange tijd met de gedachten mijn ogen te laten laseren, echter prijs vond ik te hoog.

Ik ben me toen gaan verdiepen in Turkije, omdat het daar wel goed betaalbaar is en de ervaring een stuk verder is dan Europa.

Al snel prijs/informatie opgevraagd bij 3 bedrijven die de Turkijenreizen aanbieden. De prijzen waren bij alle 3 hetzelfde.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor ALMA CARE NEDERLAND, omdat de privekliniek waar ALMA CARE zaken mee doet mij een persoonlijker gevoel gaven dan de grotere ziekenhuizen.

Verder vond ik het een prettig gevoel dat de kliniek direkt naast het 4* hotel ligt, dus in geval van problemen of onzekerheid niet eerst met een busje de stad door maar direkt naar binnen lopen bij de kliniek. Ook gaf het gesprek met ALMA CARE (Henk van Velthooven) een vertrouwd gevoel met meer dan voldoende informatie.

11 maart vertrokken richting Istanbul, 12 maart geholpen, 13 maart zonder bril Istanbul in, 14 maart retour Nederland (Alles vloeiend verlopen).

Alles was tot in de puntjes verzorgt door ALMA CARE en de kliniek was top (niet te massaal), straalde veel ervaring vanuit.

Vlak voor vertrek neemt ALMA CARE nog contact met je op of alles geregeld is en of je nog vragen hebt, maar ook na thuiskomst belt Henk je op om te informeren hoe alles is verlopen. Mijn vooronderzoek (in NL) heb ik laten doen bij Groenhof in Amstelveen, ook hier ben ik zeer goed geholpen en gaven mij buiten de test ook zeer veel informatie.

Niet meer twijfelen maar doen.

Peter Joosten