Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Niet te veel nadenken, maar gewoon laten gebeuren.

Door Marlieke Beuken op 14 december 2012

Ik heb vorig jaar mijn ogen laten laseren en sindsdien heb ik echt het idee weer zoveel gemak in m"n leven te hebben. Het is heerlijk om "s ochtends en "s avonds niet meer te hoeven denken aan m"n lenzen. Het irritante gevoel van droge ogen van het dragen van lenzen is nu ook echt verleden tijd.

Op de dag van het laseren was ik erg zenuwachtig en ik trilde
enorm van spanning. gelukkig was er een lieve zuster die m"n hand vast hield en kon ik daar mijn focus op leggen en dus niet wat er met m"n ogen gebeurde. Het was een behandeling wat ik echt over me heen moest laten komen. Niet te veel nadenken, maar gewoon laten gebeuren.

Na de behandeling moest ik erg tranen en kon ik 3 uur lang mijn ogen niet open houden maar diezelfde avond nog zag ik alles weer helder. hoewel ik het best eng vond ben ik van mening dat dit de beste ingreep is die ik heb laten doen omdat
het me mijn zicht heeft terug gegeven, en dat vind ik enorm veel waard.