Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Niet twijfelen, gewoon doen

Door Ehssane Gounou op 10 juni 2010

Al een paar jaar liep ik met de gedachte om mijn ogen te laten laseren. Zo had mijn vriend het al zes jaar eerder laten doen en is hij tot op de dag van vandaag hier erg tevreden over. Hij was dan ook steeds degene die mij informatie toestuurde over het laseren en de klinieken.

Toen ik op de site van Inter-Vision kwam en bleek dat het vooronderzoek hier geheel gratis en vrijblijvend was, zijn mijn vriend en ik naar Amsterdam vertrokken. Daar werden we vriendelijk ontvangen en na een uur was al duidelijk dat mijn ogen geschikt waren om te laseren.

In dat uur heb ik eigenlijk ook maar meteen besloten om het te echt te laten doen! Ik had inmiddels al zo veel over het laseren gelezen dat er nog eens maanden over nadenken geen toegevoegde waarde zou hebben gehad.

Op 16 mei was het zover en vertrokken we naar Istanbul, waar ik de volgende dag met twaalf anderen gelaserd zou worden. Het was een fijn idee dat ik met de groep naar het moment van laseren toe kon leven en je naderhand na kan praten over de ervaringen.

Toen ik eenmaal aan de beurt was, waren de zenuwen helemaal verdwenen. Met een ontspannen gevoel ging ik op de OK tafel liggen. En wonder boven wonder viel de behandeling me echt reuze mee. Binnen een kwartier was alles gebeurd en sta je weer buiten!! Het enige wat minder fijn is, dat wanneer de verdovende oogdruppels zijn uitgewerkt, je ogen een paar uur lang gevoelig zijn. Je hebt dan namelijk het gevoel dat je een hele bak met uien aan het snijden bent en daardoor moeite hebt om je ogen open te houden. Maar ook dit gaat snel over en dan kun je gewoon met je eigen ogen Istanbul scherp zien.

Al met al kan ik zeggen dat de behandeling mij absoluut is meegevallen! Er is een wereld voor mij opengegaan en het heeft voor mij in het dagelijkse leven een verandering gebracht waar ik meer dan bijzonder gelukkig mee ben. Daarom zou ik met mijn ervaring iedereen willen adviseren om niet te twijfelen, maar gewoon het te doen.