Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Nog steeds in stille verwondering!

Door Anita Schimmelpennink op 15 februari 2013
Nog steeds in stille verwondering!

Al vanaf mijn 4e jaar kon ik niet goed zien! Eerst werd mijn "slechte oog" afgeplakt en later kreeg ik dan mijn brilletje. Bah! Ik was dan ook blij toen ik rond mijn 15e jaar lenzen kreeg.
Helaas heb ik geen fijne ervaringen met lenzen, mijn ogen werden droog, ze irriteerden, ze zaten gewoon niet prettig.
Ik ging de lenzen op een gegeven moment maar niet meer gebruiken, maar de bril ook niet! Dat kon redelijk, want ik had + ogen!

Ik heb dit behoorlijk wat jaren volgehouden, maar dan word je ouder en hebben je ogen erg veel moeite om zich nog scherp te stellen en te focussen. Rond mijn 35e ging ik de bril op mijn werk maar weer opzetten en ook met de tv en auto moest ik hem weer gebruiken. Wat een hekel had ik aan dat ding.

Vorig jaar werd ik door een vriendin enthousiast gemaakt voor het laseren! Ze had van alles uitgezocht en International Vision Centers kwam het beste uit de bus! Samen gingen we naar een informatieavond! Daarna was ik voorzichtig enthousiast, mijn vriendin had gelijk al een afspraak gemaakt voor een behandeling, maar ik vond het best eng... het zijn toch je ogen!!

Toch heb ik een maand daarna de knoop doorgehakt!! Ik wilde zo graag van die bril af, dat ik dacht; kom op, gewoon doen!

En nu!! Ik wilde dat ik dit jaren eerder had gedaan!!! Wat geweldig!! Ik bleek ipv + 2,5 wel bijna + 6,0 te hebben!! En ik had een cilinder, maar ik kon goed gelaserd worden!

De behandeling vond ik heel erg meevallen, je voelt niks. Ik heb lekker zitten kletsen met de anderen, want iedereen zit in hetzelfde spannende schuitje. De behandeling duurde niet lang! Ik zag gelijk super scherp! Het is wel even flink afzien daarna, maar als dat over is..... wauw!!

Tot op vandaag ben ik nog in stille verwondering, de kleinste lettertjes kan ik lezen, dichtbij, veraf. Ik zie er ook veel minder moe uit, mijn ogen zijn frisser en ik krijg complimenten dat ze zo stralen! Ik ben enorm enthousiast en als ik mensen met een bril zie, wil ik ze wel gelijk doorsturen naar de kliniek!

Dus..... twijfel niet langer! Ik zeg doen!!