Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Nog veel jaren profijt van

Door Douwe Zwerink op 18 augustus 2014
ik heb op 07-08-2014 mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers. Ik heb de femtolasik behandeling gehad en ben erg tevreden over het eindresultaat en de procedure zelf.

Je word in het begin doormiddel van een presentatie goed ingelicht over wat het laseren nou precies is en welke risico"s het met zich meebrengt. Op dat moment kun je al je vragen stellen over het laseren.

Daarna kun je daar gelijk een quick-scan laten maken om te kijken of je voorlopig geschikt bent om te laseren. Na een tijdje bedenktijd moet je alle nodige papieren invullen en vervolgens worden je ogen weer bekeken en gecontroleerd.

Na weer een tijdje wachten moet je naar de laserkliniek in Amsterdam. Het laseren zelf is geheel pijnloos en er wordt continue verteld wat er gaat gebeuren en hoe het gaat.

Als je gelaserd bent kan je meteen scherp zien en dat is toch wel een hele ervaring na jaren lenzen te hebben gehad. Ik ben van -2,25 naar 0 gegaan met de behandeling. Wat ik ook heel erg prettig vond is dat alles enorm persoonlijk gemaakt wordt bij deze kliniek. Iedereen kent je bij naam en je wordt uitstekend door de procedure begeleid.

Ik ben ook er tevreden mee dat je op een redelijk jonge leeftijd hier al kan laten laseren. Ik ben op het moment 18 jaar en dat betekent dat ik er nog veel jaren profijt aan heb. Ik zou het echt aan iedereen aanraden om het te doen die het nog overwegen. Ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben.