Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Nu na enkele maanden geniet ik nog iedere dag

Door Hermie Jacobs op 21 september 2014
Het is al weer enige maanden geleden dat ik de laser behandeling heb ondergaan. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.

Vanuit limburg was het voor mij fijn dat de vooronderzoeken en de controles in Nijmegen plaats konden vinden.

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij international vision centres. Ze waren heel betrokken en gaven een goede uitleg van de behandelmethoden en wat je allemaal kon verwachten.

De behandeling zelf in Amsterdam verliep vlot. We werden in een groepje van 4 personen op hetzelfde tijdstip uitgenodigd, waardoor je wat afleiding aan elkaar had. De begeleiding was heel goed en betrokken.

Na de behandeling is het inderdaad net alsof er een bus shampoo in je ogen zit, en druppelen is dan ook lastig. Na een paar uur trekt dit inderdaad weg.

Daags na de behandeling kon ik prima zien, ik kon zelfs al weer auto rijden!

Nu na enkele maanden geniet ik nog iedere dag. Heerlijk, geen droge ogen meer, geen vuiltje onder de lenzen en altijd goed zicht. Ik had dit jaren eerder moeten doen.
Dank je wel, alle lieve mensen bij international vision centres