Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Nul komma nul problemen!

Door Paul van Doorn op 9 mei 2008

Ik ben intussen zo"n 5 weken geleden gelaserd. De beste investering die ik ooit gedaan heb. Het kostte € 3100 voor beide ogen maar dat is het meer dan waard. Ik heb het bij Optical Express laten doen in Eindhoven. Gelokt door het gratis vooronderzoek bij Optical Express in Den Haag en verrast door de professionele aanpak en de vriendelijke medewerk(st)ers.

Ik bleek geschikt te zijn en ik kon gelijk een afspraak maken voor behandeling in Eindhoven. De informatievoorziening is super en ik ging dus vol vertrouwen naar de behandeling. Die behandeling zelf duurt maar een paar minuten en hooguit de druk op je ogen is even vervelend.

Na de behandeling nog 2 uur getraand, daarna gelijk zeer goed zicht. "s Avonds gewoon televisie gekeken alsof ik m"n lenzen in had. Verder 0 komma 0 problemen, pijn of wat dan ook. Bij de eerste controle al perfect zicht en dat is nog steeds zo.

Ik ben nog steeds super tevreden. Een aanrader !