Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ogen 100% bij eye Q vision.

Door Peter Even op 16 april 2008

Na lang nadenken heb ik de koop doorgehakt en ben op internet gaan zoeken naar een ooglaserklinniek. Ik heb besloten om bij eye Q een vooronderzoek te laten plaats vinden. Ik vond de mensen erg vriendelijk en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Ik kon ivm een sollicitatieprocedure extra snel gelaserd worden. Er werd goed meegedacht en de behandeling viel erg mee.

Ik heb 3 daagjes een beetje last gehad. Het zicht werd snel beter en ik kwam uiteindelijk op 100% (meting bedrijfsarts, opticien). Ik kreeg een microoscoop mee om foto"s door te mailen naar de kliniek, erg handig voor mensen die niet uit de buurt komen.

Ik ben door omstandigheden helemaal vergeten om de microscoop terug te sturen. Na contact met eye Q is het helemaal goed gekomen en de borg word netjes terug betaald.

Ik wil eye Q bedanken voor de goede zorg en heb weer een heldere kijk op het leven zonder hulpmiddelen.