OLCD dankbaar voor de geweldige behandeling

Door Astrid van Nuus op 27 januari 2008
Op 20 december 2006 zijn mijn ogen gelaserd bij Ooglasercentrum Drechtsteden en dat is voor mij een fantastische beslissing geweest. Ik ben een zeer ondernemend mens maar werd belemmerd door zeer slechte ogen (-9). Ik was al 25 jaar aan modderen met contactlenzen en brillen en was het helemaal zat. Ik kreeg steeds meer last van mijn ogen maar zag enorm op tegen een ooglaserbehandeling.

Ik was destijds verzekerd bij VGZ en ontving een boekje met informatie over ooglaseren. Er werden een aantal klinieken genoemd en bij het surfen kwam ik als eerste bij ooglasercentrum Drechtsteden. Het voelde gelijk goed. Toch duurde het nog weken voor ik de telefoon durfde te pakken.
In het eerste telefoongesprek met Jeannette van Ooglasercentrum Drechtsteden heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een quickscan. Op van de zenuwen ging ik naar Papendrecht. Toen na de quickscan bekend werd dat behandeling mogelijk was heb ik direct de knoop doorgehakt. 3 weken later kon ik al voor behandeling terecht. Helaas moest ik wel 3 weken mijn bril op...

De dag van de behandeling was ik weer behoorlijk gespannen. Wat als het mis zou gaan. De optometrist, Martin Struijk, legde geduldig uit wat er ging gebeuren. Omdat ik een hoge sterkte heb was de behandeling met de laser langer dan voor de meeste mensen geldt. In mijn geval was ook de napijn pas na 5 dagen over. Toen voelde ik dat mijn ogen zich herstelden. In die 5 dagen heb ik me goed gehouden aan alle medicatie en kon ik bellen als ik advies wilde.

Al mijn controles verliepen super. Martin Struijk was zelf ook heel enthousiast over mijn herstel en het resultaat. Ik zie geweldig, mijn ogen staan veel rustiger en ik kan mijn leven leiden zoals ik dat wil, zonder gedoe met brillen en lenzen.

Ik ben Martin en Jeannette en de oogarts heel erg dankbaar voor de geweldige behandeling. Ooglasercentrum Drechtsteden kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, vakkundigheid en liefde voor het vak. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en ik weet zeker dat Martin en Jeannette dat met mij delen! Het ooglapje heb ik bewaard als herinnering.

Astrid