Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Om de twijfelaars over de streep te trekken

Door Paul Hartman op 30 oktober 2014
Om de twijfelaars over de streep te trekken hierbij mijn verhaal ,zoals een ieder denkt om z,n ogen te laten laseren en het uiteindelijk gaat doen gaat er heel wat vooraf. Alle bekende verhalen spreken voor zich o.a info welke methode, bij vrienden kennissen navraag doen die al gelaserd zijn, enzv, maar wat voor een ieder geldt:het zijn toch je ogen!!!!!!

Ik ben inmiddels 57 en had nu de middelen om het te doen, na jaren te hebben gebrild en gelenst te hebben ben ik terechtgekomen bij international vision centers te nijmegen, tijdens het vooronderzoek (overigens gratis) kon ik kiezen tussen 3 methodes (Relex smile, Femto lasik en Femtolasik+wavefront)

Ik heb dan ook gekozen voor de smile methode,het woord zegt het al smile in dit geval een BIG SMILE voor deze techniek en international vision centers voor hun profesionele aanpak, vooronderzoeken de behandeling en nazorg!!!

Wat betreft de professionaliteit = nadat ik zelf een telefonische afspraak met ze te hebben gemaakt werd dat netjes bevestigd bij mail waar het onderzoek plaats vindt, netjes het adres door gegeven en gratis parkeren. Als je daar komt voor de 1e keer wordt je al verwelkomt met een vriendelijke medewerker en wordt er koffie aangeboden, degene die het vooronderzoek doet neemt alle tijd voor je en je merkt gewoon dat het een professioneel is, legt alles goed uit, zijn eigen ervaring met het ooglaseren, zijn beantwoording op de vragen en zijn advies, want persoonlijk had ik het al voor de zomervakantie willen doen maar hij adviseerde het gewoon te doen na de vakantie i.v.m het motorrijden. het vooronderzoek , het onderzoek op de dag zelf van behandelen, na onderzoek.de documentatie omtrent het hele gebeuren wordt uitvoerig beschreven, de medewerkers !!Kortom je voelt je meteen op je gemak!!!!

De behandeling was pijnloos en het ging bij mij zo goed dat ik de volgende dag zelf auto heb gereden voor de nacontrole in Amsterdam. Achteraf had ik nergens last van. Geen pijn , geen droge ogen. Kortom ik ben meer dan 100 % tevreden en dus lieve mensen gewoon doen!!!