Ongelofelijk, je zag meteen al scherper.

Door T.F. Hilarides op 27 januari 2013

Twee maanden geleden heb ik mijn beide ogen laten laseren. Van te voren maak je je toch een beetje zenuwachtig. Had dus absoluut niet gehoeven. Ik heb het prima en pijnloos ervaren.
Je werd op je gemak gesteld door een kundige assistente. Alle vragen werden rustig beantwoord en na het geven van twee verdovingsdruppeltjes in ieder oog, werd je na vijf minuten onder het apparaat gelegd.

De oogspreider werd ingedaan en daarna was het per oog twee keer tot 40 tellen en je stond weer buiten. Ongelofelijk je zag meteen al scherper.

Ik was om half twee geholpen en heb zelf voor de zekerheid twee paracetamolletjes in genomen ben wel met een zonnebril op naar huis gegaan. Mijn ogen traanden wel wat en het voelde of je aan het uien snijden was. Dit heeft tot 18.00 uur geduurd en toen was het over ik heb nergens meer last van gehad.

Elke dag zag ik scherper en ben heel erg blij dat ik het gedaan heb. Nu hopen dat ze ook de mensen met een leesbril ook snel kunnen helpen, want daar moet ik ook aan. Ook dat zou ik meteen, als het mogelijk is weer bij dit kliniek laten doen, een kundig kliniek voor een prima prijs.

Groeten T. Hilarides