Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ongelooflijk hoe gesmeerd alles verloopt in de kliniek in Istanbul

Door Suzanne De Wit op 16 juni 2009

Super gegaan allemaal. Ongelooflijk hoe gesmeerd en luxe alles verloopt in de kliniek in Istanbul.

De oogchirurg is een erg innemelijke man, dus nog geduld en tijd voor je neemt, dat is in Nederland wel eens anders!!

Je bent bij InterVision zeker geen nummer en de zoveelste, maar een persoon met eigen ervaringen. Uiteraard word je wel geacht wat eigen input te hebben, maar dat is logisch. Johan kan moeilijk 3 dagen lang je hand vasthouden.

Je leert het zelf en elkaar druppelen snel zat en het geeft meteen een band zeg maar.

De eerste paar uren gewoon in het donker op bed gaan liggen, netjes elk uur druppelen en 5 uur later kan je gewoon uit eten in prachtig Istanbul.

Istanbul zelf is een echte wereldstad met op elke hoek wel wat nieuws, prima om een dagje rond te struinen door alle straatjes en pleintjes.

Bij mij is mijn linkeroog nog wat lui, maar dat komt vaker voor. Ik heb goede uitleg en duidelijke adviezen en oefeningen gehad. Ik heb nu 4 weken erna met rechts 150% en links 90% zicht en dus GEEN lenzen meer. JIPPIE!!! Dus voor iedereen met een beetje lef (want ondanks alles blijft het laseren best eng) kan ik alleen maar zeggen. VIA INTERVISION DOEN!