Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ongevalletje: vinger in mijn oog

Door Jolanda Staals op 16 juli 2010

Ik ben onlangs gelaserd bij kliniek Optical Express te Eindhoven.

Echt een topkliniek, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Net als vele andere was ik zenuwachtig voor de ingreep. Het personeel stelt je gerust en geeft antwoorden op iedere vraag. De ingreep viel me dus ook ontzettend mee. Ik heb zelf een Lasik laser gehad en ik kon na 6 uurtjes zien.

De ingreep was om half drie, na de laser zijn je ogen natuurlijk gevoelig. Aangeraden wordt een paar uurtjes te gaan slapen. Ik opende om half negen mijn ogen, ik kon scherp zien en had helemaal geen pijn. de dag erna op controle, alles was goed, weekje later weer.. visie 120% dus super.

3 weken na de laser heb ik een ongevalletje gehad thuis. Vinger in mijn oog.. Mijn zicht was niet goed meer dus de volgende dag voor de zekerheid maar een afpraak gemaakt met de kliniek. Daar kon ik direct komen. Ik had de pech dat het hoornvlies iets of wat beschadigd was door de vinger in mijn oog. En moest volgens de optemetrist binnen 72 uur na het ongeval geholpen worden. Mijn oogarts was op vakantie en er was geen andere oogarts beschikbaar. Aangezien het een ongeval was stelde ik voor om dan maar naar het ziekenhuis te gaan. De kliniek had overleg met de oogarts uit Engeland en hij zei; dan vlieg ik vanavond naar Nederland, dan kan ik haar morgenvroeg helpen. Omdat hij veel ervaring heeft wilde hij het liever zelf doen. Echt super, dat de oogarts speciaal voor mij naar Nederland vliegt.

De volgende ochtend werd ik dus geholpen, ik vond het heel spannend maar de dames van de kliniek waren zo lief en behulpzaam en stelde me wederom op mijn gemak! Binnen 15 minuten was het klaar. Ik had nog minder last als de eerste keer, en na paar uurtjes weer goed zicht! Nogmaals mijn dank voor jullie supersnelle aktie!

Ik raad echt iedereen aan naar deze kliniek te gaan. In een woord TOP!!!